fbpx

Our Blog

Suport tecnològic al joc net

  • Image
  • 0

Juga Verd Play. Aquest és el nom del projecte, únic a Espanya, que pretén potenciar el joc net entre els infants de la comarca del Baix Llobregat amb el suport de les noves tecnologies. Es basa en un nou sistema de puntuació de joc on el més important és jugar amb fair play i no únicament guanyar la competició. Amb aquesta iniciativa, en la qual participen gairebé 5000 nens de la comarca, es pretén educar-los en valors mitjançant la pràctica esportiva i implicar a tota la comunitat esportiva en aquest procés.

El projecte, posat en marxa pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, es porta a terme amb el suport d’eines tecnològiques desenvolupades per l’empresa Einsmer, en el marc d’un projecte de cooperació interterritorial anomenat Europe in your Life. El nexe d’unió entre ambdues entitats és una aliança estratègica de desenvolupament a llarg termini.

La iniciativa compta, per una banda, amb el portal esportiu BaixEsport, que permet a l’usuari obtenir informació sobre l’àmbit de l’esport a la comarca (agenda, espais, rutes, …). Aquesta informació anirà augmentant progressivament, ja que el portal permet als ajuntaments, entitats i empreses del Baix Llobregat crear el seu pròpi web on informar de tot allò que interessi als seus ciutadans.

D’altra banda, el portal té una aplicació per a mòbils i tauletes, BaixEsport-VerdPlay, amb la qual l’usuari vota el joc net dels esportistes, a més de trobar-hi informació esportiva. Aquest és el primer dels múltiples aplicatius que es crearan vinculats al portal, i que tractaran temes diversos, com la salut o l’assessorament d’entitats.

Fuente: Anuario 2014 del Baix Llobregat i l’Hospitalet (El Far)

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!