fbpx

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sobre Nosaltres

[/vc_column_text][vc_separator height_2=”5″ height=”20″][vc_single_image image=”2388″ alignment=”center”][vc_separator height_2=”5″ show_border=”yes_border”][vc_column_text]

 El Programa M7 de Seguretat Ciutadana neix de la ciutadania. És el resultat d’una estreta col·laboració entre els territoris participants: l’administració local, la policia de proximitat i els seus ciutadans.

[/vc_column_text][vc_separator height=”20″][vc_promo_line icon=”krown-icon-award” subtitle=”La versió V2, publicada al 2014, va obtenir una destacada Menció d’Honor al “11ème Congrès Mondial de Metropolis”.“][vc_promo_line icon=”krown-icon-award” subtitle=”El Projecte de Seguretat Ciutadana M7 va rebre el Premi a millor Innovació Social al VI Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics 2016 a Madrid.“][vc_separator][vc_raw_html]JTNDaDQlM0VDb29wZXJhY2klQzMlQjMlMjBlbiUyMHhhcnhhJTNDJTJGaDQlM0U=[/vc_raw_html][vc_column_text]

El principi fonamental de l’aplicació és la Cooperació en Xarxa. EINSMER lidera la posada en marxa, el manteniment i la millora contínua de l’app, així com la I+D+i, però sempre des de la posada en comú amb tots els territoris que formen la Xarxa de Cooperació.  Aquest principi es fonamenta en el procés de construcció europea, d’aquí el nom: Europe in your life, la qual comporta:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″ title=”Respeto a las características y necesidad de cada territorio.” icon=”krown-icon-home” css=”.vc_custom_1486992839703{border-top-width: 50px !important;border-left-width: 50px !important;}”][vc_icon_text title=”Respecte a les característiques i necessitat de cada territori.” icon=”krown-icon-home”][/vc_icon_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_icon_text title=”Lliure adhesió i unió en benefici propi i interès col·lectiu.” icon=”krown-icon-ajust”][/vc_icon_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_icon_text title=”Posada en marxa de mecanismes de soldiaritat interterritorial.” icon=”krown-icon-link”][/vc_icon_text][/vc_column][vc_column][vc_separator][vc_raw_html]JTNDaDQlM0UlMjBTZW5zYWNpJUMzJUIzJTIwZGUlMjBzZWd1cmV0YXQlMjAlM0MlMkZoNCUzRQ==[/vc_raw_html][vc_column_text]

L’objectiu d’aquesta comunicació és explicar que tots els ciutadans, en els seus diferents sols socials, tenim l’oportunitat de cooperar en XARXA. La seguretat és un assumpte de tots.

Entitats Socials, comerços, llocs públics, escoles, són punts de comunicació d’aquesta voluntat de cooperació en XARXA. La cartelleria intenta harmonitzar la “imatge de marca” interterritorial. I compleix diferents funcions segons l’objectiu que persegueix: informar a un col·lectiu concret, actuar com un identificador dissuasori, etc.

Un altre aspecte molt important és la percepció que els ciutadans tenen de no necessitar una APP diferent a cada territori. La seva APP local, canvia els continguts fonamentals -les seves utilitats- en funció del lloc en el que es troba.

La identitat local és única, pròpia de cada ciutat. El cor, que representa el motor de l’eficiència, de la necessària cooperació, comú.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_raw_html]JTNDaDQlM0UlMjBHcnVwJTIwTTclMjAlM0MlMkZoNCUzRQ==[/vc_raw_html][vc_column_text]

Cada territori participant s’integra al grup de treball denominat M7, en el qual existeixen dos nivells de participació:

La Cooperació Interterritorial possibilita la optimització de recursos particulars i permet augmentar l’impacte de la comunicació utilitzant els mateixos recursos, i així plantejar procediments de participació i solidaritat interterritorial.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”67″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”72″][/vc_column][vc_column][vc_separator height=”20″][vc_raw_html]JTNDaDQlM0UlMjBNb2RlbCUyMGRlJTIwcGFydGljaXBhY2klQzMlQjMlMjBwZXIlMjBxdW90ZXMlMjAlM0MlMkZoNCUzRQ==[/vc_raw_html][vc_column_text]

Cada territori aporta recursos segons la seva capacitat i particularitat. L’objectiu és establir un mecanisme de solidaritat interterritorial, perquè la finalitat no és servir a les administracions com a usuaris finals, sino als ciutadanas.

A més a més, el que es genera en aquest entorn per a un, està sempre a disposició d’altres, ja que d’aquesta manera, la millora continua genera nous productes i serveis d’alt valor afegit que no incrementen el cost de l’adminsitració ni dels usuaris finals.

EINSMER renuncia a qualsevol principi objectiu de comercialització estàndard de l’aplicació, però no renuncia a disposar dels recursos necessaris per a aconseguir, amb la màxima solvència econòmica, mantenir el lideratge en la posada en marxa d’aquesta interface entre l’administració local i el ciutadà.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!