fbpx

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Protocol de Localització de Persones Vulnerables

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Presentació del Protocol de Localització de Persones Vulnerables el passat 31 de Març al Parc Aqueològic de Gavà.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Les persones que participen en el Protocol de Localització de Persones Vulnerables disposen d’un apartat a la secció de Persones Desaparegudes de l’app, des d’el que poden realitzar una petició de cerca d’una altra persona amb la qual està emparellat, si considera que aquesta es troba en una situació de risc. El procés d’emparellament es realitza des dels departaments de Benestar Social i Policia Local de cada municipi.

En el marc de la Llei Oficial de Protecció de Dades, no es permet disposar de la localització d’una persona sense la seva expressa voluntat i fins i tot, en casos extrems, és imprescindible una ordre judicial. A més a més que els mitjans tècnics contribueixin a fer això possible.

Ara bé, dins del programa de Policia Local M7 Citizen Security, pares, mares, tutors de persones menors o en situació de discapacitat o vulnerabilitat, poden sol·licitar la cerca d’aquests familiars si consideren que aquests poden trobar-se en una situació crítica. Actuarien per ells, substituint la seva acció, de la mateixa manera que ho fa un usuari registrat quan, des de l’App de Seguretat Ciutadana envia un missatge d’emergència.

En qualsevol cas, la posició i recorregut de la persona cercada únicament serà visible per la Policia.

Si desitja més informació sobre el Protocol, contacti amb Benestar Social o Policia Local del seu municipi.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4738″ alignment=”center” img_size=”190×340″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

< >

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!