fbpx

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Origen

[/vc_column_text][vc_separator height=”5″][vc_single_image image=”3781″ alignment=”center”][vc_separator height=”25″][vc_column_text]

La missió d’aquesta aplicació per a dispositius smartphone és la de promoure l’educació sobre la seguretat com un element fonamental per estrènyer relacions entre la comunitat educativa, el barri i la ciutat, en la recerca permanent d’una cohesió social en l’exercici efectiu de llibertat.

[/vc_column_text][vc_separator height=”25″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Una iniciativa de la Societat Civil

Aquesta aplicació per a dispositius mòbils de tipus “smartphone” neix des de la societat civil i convida els diferents cossos i forces de seguretat de l’Estat a capitalitzar aquesta plataforma en benefici de tota la societat en el seu conjunt. 

Neix a la ciutat de Cornellà de Llobregat (Barcelona) gràcies a un acord de cooperació entre l’administració pública i l’empresa privada. Ho fa en el marc d’un programa que pretén unir esforços entre tots els actors que poden ser determinants en la millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Aquesta cooperació es fa determinant en aquests temps d’oportunitat i transformació social.

[/vc_column_text][vc_separator height=”25″][vc_single_image image=”3783″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator height=”25″][vc_column_text]

Xarxa Europe in your Life

[/vc_column_text][vc_column_text]

L’APP de Seguretat té com a objectiu final convertir-se en una eina d’ús universal. Seguint els principis de la XARXA Europe in your life, cada territori pot personalitzar aquesta aplicació a les seves necessitats locals. No obstant això, el cor de l’aplicació continuarà sent el mateix.

D’aquesta manera, l’usuari que es descarregui l’APP de Seguretat Ciutadana de Cornellà de Llobregat, no haurà de canviar d’aplicació per obtenir el mateix rendiment, nivell de resposta i funcionalitat en matèria de seguretat ciutadana, quan es trobi localitzat a Fuenlabrada, Mèrida , París o Aix-en-Provence.

Aquesta APP de Seguretat Ciutadana, evoluciona en règim de millora contínua pel que tots els territoris participants es beneficien del resultat d’aquesta cooperació i transferència de coneixement i experiències.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!