fbpx

Our Blog

La Policia Local de Gavà recomana l’ús de l'”app” de Seguretat Ciutadana

  • Image
  • 0

Els agents visiten els establiments per informar de l’aplicació i distribueixen un adhesiu que indica la connexió directa amb la Policia a través de l’eina.

La Policia Municipal de Gavà ha posat en marxa una campanya de difusió de l'”app” de Seguretat Ciutadana entre  els comerços de la ciutat. Els agents visiten diferents empreses i establiments comercials i expliquen el funcionament i avantatges d’aquesta aplicació, que permet una interrelació i comunicació de caràcter immediat entre la persona usuària i la Policia Municipal.

A les visites, els agents informen de la possibiliat de descarregar-se l'”app” tant en un dispositiu mòbil com en un ordinador personal. Aquesta última opció és molt recomanable perquè, segons el caporal Alfred Jou, “incorpora una alarma que es pot activar davant la presència d’algú sospitós i que en uns minuts ens envia automàticament un missatge. Si la sospita no té fonaments, el missatge d’alerta es pot desactivar”.

SERVEI PER A COMERÇOS

Els agents també ofereixen un adhesiu perquè els comerços els enganxin en un lloc visible i que indica que l’establiment està connectat amb la Policia Municipal a través de l'”app” de Seguretat Ciutadana. “Aquests adhesius -afegeix Jou- tenen un objectiu de dissuasió i també de difusió ja que incorporen un codi QR perquè la ciutadania es pugui descarregar l’app al seu mòbil”.

La campanya informativa sobre l’appde Seguretat Ciutadana coincideix amb l'”Operació Grèvol”. Es tracta d’un dispositiu que activen conjuntament la Policia Municipal de Gavà i els Mossos amb l’objectiu de fer més segures les compres de Nadal.

PATRULLES MIXTES

Fins al 9 de gener, dos agents, un de cada cos de seguretat, patrullaran junts per les zones comercials de Gavà. Aquestes patrulles mixtes sortiran al carrer els set dies de la setmana i en horari de matí i tarda.

L’inspector en cap de la Policia Municipal, Víctor Gibanel, afirma que l’objectiu és “donar més seguretat al comerç en aquestes dates en què hi ha tanta gent al carrer i estar presents sobretot als horaris de tancament, que és quan hi ha més perill pel tema de la recaptació”.

 

Font: elperiodico.cat

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/gava/policia-local-gava-recomana-lus-app-seguretat-ciutadana-5709034

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!